Δελτία τύπου για φάρμακα ανθρώπινης χρήσης Δελτία τύπου για φάρμακα ανθρώπινης χρήσης
POSEIDON PLATINUM 3500

Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από την Αμερικάνικη Αρχή για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων (FDA), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος "Poseidon Platinum 3500".
Τo συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι εγκεκριμένο και διακινούνταν στο διαδίκτυο ως ενισχυτικό της σεξουαλικής λειτουργίας. Δεν αποκλείεται να έχει διατεθεί και στην ελληνική αγορά μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.
 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου του FDA, το προϊόν περιέχει τις φαρμακευτικές ουσίες ταδαλαφίλη και σιλδεναφίλη. Οι ουσίες αυτές συνδέονται με ανεπιθύμητες ενέργειες ιδιαίτερα στο καρδιαγγειακό σύστημα, γεγονός που καθιστά τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος επικίνδυνη για την υγεία του χρήστη.
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από αναξιόπιστες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ